Rivning i Nynäshamn, söder om Stockholm

2022-09-22

En totalrenovering i Nynäshamn. Vill du veta mer?

Vi kan allt inom rivning. Vi är med er och tar hand om all logistik kring projektet. Victor Johansson är ett professionellt rivningsföretag i Stockholm med kompetens att genomföra bland annat fastighetsrivningar, miljövänliga rivningar, inomhusrivning & mycket annat. Vi tar uppdrag i hela Stockholmsregionen. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Besiktning hos lokala gym

2022-02-01

Vad är sanering?

Om ett saneringsbehov uppstått betyder det att korrekta åtgärder behövs för att avgifta och återställa ytorna. Ett omfattande saneringsuppdrag innehåller oftast flera arbetsmoment såsom djuprengöring med speciella kemikalier, rivning, avfuktning med maskiner samt eventuell renovering och återställning. Dessa åtgärder kan vara kostsamma och det absolut bästa sättet att undvika det är att ha korrekta regelbundna städrutiner samt årliga besiktningar. Just nu erbjuder vi kostnadsfria besiktningar hos gym och simhallar. Vi dokumenterar och återkommer med exakta åtgärdsförslag till anläggningarna. Är du intresserad av att veta mer, kontakta då oss nu!

Fasad och taktvätt

2022-03-01

Att avlägsna smuts och fett

Med tak och fasadtvätt kan du få ditt hus eller fastighet att se ut som nytt. Förutom det estetiska resultatet förlänger det också livet på fasaden och taket. Det är också viktigt att utföra det inför en målning så att all smuts och fetter avlägsnas för att färgen ska kunna hålla bättre. Just nu har vi en kampanj där vi erbjuder våra nya kunder som vill utföra fasad- eller taktvätt ett fast pris på 9 900 kr efter ROT för tak upp till 125 kvm.

Rivning

2022-04-01

Att tänka på när man river

Ett rivningsuppdrag kräver professionalism över flera dimensioner. För den oinvigde kan rivningar förefalla enklare än vad de i själva verket är. Sanningen är dock att varje rivning är unik, samtidigt som alla rivningsarbeten kräver att stor uppmärksamhet riktas mot säkerhetsstänket. Ett välutvecklat säkerhetsstänk kommer med erfarenhet. Det är viktigt att förstå vad som ska ske efter rivningsarbetet och vad uppdragsgivaren vill åstadkomma med rivningen. Förr i tiden jämnade man oftast ner byggnader med en stor järnkula men tekniken har förfinats sedan dess och det finns flera olika metoder som sprängning, dammfri rivning och preciserade manuella rivningar. Det du behöver tänka på när du letar efter en rivningsfirma är inte endast priset men också hur det ska utföras på bästa miljövänliga sättet. Rivningar medför mycket damm och i vissa fall asbest, PCB och andra hälsoskadliga ämnen.  När du har bestämt dig att utföra en rivning och får en offert av en rivningsfirma se då till att arbetskostnad, materialkostnad och avfallshantering ska ingå i priset samt att ROT-avdraget tillämpas.

Takarbete

2022-05-01

Att tänka på vid sättning av tak

Att få ett nytt tak genom takomläggning kan variera mycket i pris beroende på typ av tak, lutning och material. Här är det viktigt att man skiljer på kostnaden för arbete och material. ROT-avdraget kan tillämpas på takarbete men inte på materialet. Du kan lägga om taket själv eller anlita en takfirma som utför arbetet. Väljer man att hitta och anlita en takfirma som är kontrollerade och har referenser får du garanti på utfört arbete och kan få ROT-avdrag på priset. Hur många timmar det kan ta att lägga om ett tak kan bero på många olika faktorer. Storleken, lutningen, leverans av materialet och vädret är några av dessa faktorer. Ett avtalat fastpris är något att rekommendera om man vill följa en viss budget.

Få offert! Vi svarar inom 24h.

Vill du ha snabb hjälp med proffesionella arbetare så har du kommit rätt! Kontakta oss idag för kostnadsfri offert!