mångårig erfarenhet inom byggprojekt

Med mångårig erfarenhet av byggservice. Vi kan byggprojekt.

Vi är ett väletablerat företag med flera års erfarenhet inom byggbranschen. Vår personal har rätt kompetens och utbildningar mede certifikat för rivnings- och saneringsrelaterat arbete. Vi har verksamhet som omfattar privatpersoner, försäkringsbolag, företag och offentliga sektorn. Vi utför saneringar och rivningar över hela Stockholm.
Victor Johansson utgör från kundernas behov och arbetar alltid för att hitta den bästa hållbara lösningen med begränsad miljöpåverkan.

Vi utför mängder av olika typer av renoveringar och ombyggnationer.

Vi är en totaltreprenad och erbjuder våra kunder allt inom bygg från A till Ö. Detta betyder att vi kan med vår expertis och mångårig erfarenhet erbjuda dels sanering, rivning och sanering innan vi påbörjar en renovering eller ombyggnation. För dig som kund innebär det att vi kan reducera din totalkostnad för projektet samtidigt som vi kan erbjuda dig en helhetslösning. Under våra år har vi renoverat flertalet lägenheter, hus, industrilokaler och andra byggen. Vi vill göra ditt projekt så enkelt och kostnadseffektivt som möjligt. 

Michel Victor Munoz

Projektledare
Nummer: 079-321 90 45

Bektur Johansson

Projektledare
Nummer: 070-041 63 92

Få offert! Vi svarar inom 24h.

Vill du ha snabb hjälp med proffesionella arbetare så har du kommit rätt! Kontakta oss idag för kostnadsfri offert!