VJ Entreprenad är en byggfirma i Stockholm.

Om oss

Nyrenoverat hus i Stockholm med blåmålad fasad

Experter på byggprojekt i Stockholm

Vi är ett väletablerat företag med flera års erfarenhet inom byggbranschen. Vår personal har rätt kompetens och utbildningar mede certifikat för rivnings- och saneringsrelaterat arbete. Vi har verksamhet som omfattar privatpersoner, försäkringsbolag, företag och offentliga sektorn. Vi utför saneringar och rivningar över hela Stockholm. Victor Johansson utgör från kundernas behov och arbetar alltid för att hitta den bästa hållbara lösningen med begränsad miljöpåverkan.

Rivning av väggar i hus för att renovera hela rummet

Proffs på olika typer av renoveringar och ombyggnationer

Vi är en totaltreprenad och erbjuder våra kunder allt inom bygg från A till Ö. Detta betyder att vi kan med vår expertis och mångårig erfarenhet erbjuda dels sanering, rivning och sanering innan vi påbörjar en renovering eller ombyggnation. För dig som kund innebär det att vi kan reducera din totalkostnad för projektet samtidigt som vi kan erbjuda dig en helhetslösning. Under våra år har vi renoverat flertalet lägenheter, hus, industrilokaler och andra byggen. Vi vill göra ditt projekt så enkelt och kostnadseffektivt som möjligt. 

Våra tjänster

Här hittar du våra tjänster. Om du går i tankar för att renovera, behöver riva eller sanera kan du enkelt beställa en kostnadsfri offert.