Din integritet är viktig för oss på Victor Johansson sanering AB. Denna integritetspolicy presenterar information om hur vi behandlar dina personuppgifter, vad vi använder dem till samt vilka som får ta del av personuppgifterna och under vilka förutsättningar. 

Vem är personuppgiftsansvarig?

Victor Johansson sanering AB (559370-5360) är ansvariga för hur dina personuppgifter behandlas och att dina rättigheter tas tillvara. Har du frågor eller funderingar om hur vi behandlar dina personuppgifter får du höra av dig till oss via e-post.

Vilka personuppgifter som behandlas

Vi behandlar endast personuppgifter när vi har laglig grund och för att kunna genomföra vår verksmahet. Exempel på personuppgifter som vi samlar in om dig vid dessa tillfällen är: Kontaktuppgifter, såsom namn, address, telefonnummer och e-postadress och information som du förmedlar i våra formulär eller via email. En cookie sparas i webbläsaren när du väljer att ge din nuvarande position för att kunna filtrera byggrelaterade stödtjänster efter närmaste.

Varför vi behandlar dina personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna fullfölja vår del av en bokning/förfrågan genom våra formulär, eller genom att sända ut nyhetsbrev eller boknings- och/eller kontaktbekräftelse. Du har rätt att när som helst återkalla ditt lämnade samtycke genom att kontakta oss via e-post. Du kan även avregistrera dig från våra utskick i respektive kanal. 

Kontakta oss

Om du fortfarande har frågor är du välkommen att höra av dig till oss på Victor Johansson sanering AB.
Hemsida producerad av ONOTE